Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Jāņogās un citronos marinēta vistas gaļa

2005. gada 9. jūlijs
Foto: neteikšu
Pagatavošana
80 min
1. Sadala vistu nelielos gabaliņos, liek traukā.
2. Pievieno ripiņās sagrieztus sīpolus, garšvielas (uz 1 vistu jāņem 1 paciņa), pievieno nomizotu un gabaliņos sagrieztu citronu. Ja pievieno jāņogas, tad tās pirms pievienošanas samīca ar stampu.
3. Pēc tam visu kārtīgi ar rokām samaisa un saspaida. Droši var pagaršot marinādi, kas uz rokām, ja garša apmierina (patīkami skāba un sāļa), tad liek slogu.
4. Pēc 1 stundas droši var cept, bet ja cepsi otrā dienā - garša fantastiska!

Labu apetīti!
Uz augšu