Cūkgaļas šašliks poļu pana gaumē

4 1
Cūkgaļas šašliks poļu pana gaumē
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Grila ēdienu

Sastāvdaļas

  • 5 kg cūkgaļas lāpstiņas
  • 700 ml sausa sarkanvīna
  • 2 citroni
  • 100 g diļļu
  • 500 g sīpolu
  • 10 daiviņa/s ķiploka
  • Garšviela šašlikam
  • Gaļas kopējā garšviela
  • 2 ēd. k. sinepju
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

999 min.
  1. Sagriež gaļu gabalos (vidēja izmēra), ieliek traukā. Pieliek ķiplokus un sīpolus (samaltus putrā), pieliek citronu sulu, dilles, sasmalcinātas, un visas garšvielas, kuru nekad nav par daudz. Arī sinepes. To visu samīca ar rokām, kamēr visi gabali ir apviļāti.
  2. Tad liek uz 12 stundām vēsā vietā. Kad pagājušas 12 stundas, pielej vīnu un atstāj uz 12 stundām, var ilgāk.
  3. Cep kā parastu šašliku.

    Lai labi garšo!
    Cep kā parastu šašliku.

Lai labi garšo!
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni