Sākums > Receptes > Salāti

Stīrfrai burkāni ar sviesta pupiņām (karstie salāti)

2005. gada 8. jūlijs
Foto: Rita Prane
Pagatavošana
20 min
1. Burkānus sagriež apmēram pupiņu biezuma salmiņos, pēc tam burkānus un pupiņas sagriež apmēram 4-5 cm garos gabaliņos.
2. Vokpannā uzsilda nedaudz eļļas. Kad eļļa uzsilusi ieliek burkānus, apkaisa ar ķiploku granulām (var aizvietot ar tējkaroti izspiestu ķiploku) un uz ļoti lielas uguns nepārtraukti maisot cep 1 minūti. Nogriež uguni mazāku, pievieno pupiņas un apmaisot cep. Kad pupiņas apvilkušās, bet vēl nav gatavas, pievieno sojas mērci, gatavu buljonu, sāli pēc garšas un ūdenī izšķīdinātus miltus. Apmaisot vāra 3 minūtes.
Uz augšu