Sklandrauši

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g rudzu milti
  • ½ gl ūdens
  • ½ tējk.sāls
  • ½-1 ola
  • 30 g sviests
  • 250 g vārīti kartupeļi
  • ½ ola
  • 30 g cukurs
  • 10 g krējums
  • 250 g vārīti burkāni
  • ½ ola
  • 30 g cukurs
  • 10 g krējums
  • Kviešu milti pēc vajadzības

Pagatavošana

60 min.
  1. Sviestu ar miltiem sastrādā,klāt lej ūdeni ar sāli un sakultu olu.Visu pamatīgi samīca.Tad plāni izveltnē,izspiež apaļas ripas(sākot ar tējas glāzi un lielākas),tām saceļ maliņas uz augšu un vidiņu piepilda ar kartupeļu un bu.rkānu masu.Liek cepeškrāsnī un cep.
  2. Kartupeļu masai tos sarīvē vai samaļ,pieliek visas pārējās sastāvdaļas un liek sklandrausī plānā kārtiņā.Tad tāpat sagatavo burkānu masu un liek virs kartupeļu kārtiņas.

Komentāri

zemene 2015. gada 3. aprīlis 16:33
krējumu beigās nedaudz uzlej virsū.
Aiga 2012. gada 30. novembris 18:04
cik ilgi cepeskraasnii? un kur tas kreejums jaaliek?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti