Zemeņu muss

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g zemeņu
  • 100 g cukura
  • 15 g želatīna

Pagatavošana

15 min.
  1. Želatīnu pārliet ar ūdeni, uzbriedināt un izšķīdināt karsta ūdens peldē. Ogas izberzt caur sietiņu vai saspaidīt ar dakšiņu, pievienot cukuru (vislabāk pūdercukuru) un izšķīdināto želatīnu un sakult biezās putās.
  2. Izlikt sakulto masu porciju trauciņos, ielikt ledusskapī uz 1,5 stundām lai sastingst. Kad pa pusei sastindzis uzmanīgi izrotāt ar veselām ogām un piparmētru lapiņām.
  3. Pasniegt ar pienu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti