Saldējuma espresso

3 1

Sastāvdaļas

  • (katram)
  • 1 bumbiņa laba vaniļas vai krējuma saldējums
  • 1 tase espresso (kā Itālijā, īss, stiprs un ar putiņām)

Pagatavošana

3 min.
  1. Elegantā glāzē (piem. vīna glazē) liek saldējuma bumbiņu, pārlej ar svaigi izvārītu espresso.
  2. Servē tūlīt (kamēr vēl saldējums auksts un kafija karsta) ar glāzes dziļumam atbilstošu karotīti un, ja vēlas, ar kokteiļu salmiņu.
  3. PS: vispirms der pārliecināties, vai vīna glāze ir karstumizturīga.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti