Sākums > Receptes > Salāti

Hildūras bokas kabaču mikslis

2005. gada 5. jūlijs
Foto: Inta Streiča
Pagatavošana
30 min
1. Kabaci un kartupeļus sagriež kubiņos, tomātus ripiņās, sīpolu (ja patīk) smalki sakapā.
2. Trauka apakšā liek kartupeļus, tālāk malto gaļu kopā ar sīpoliem, kabaci un beigās tomātu ripiņas. Liek mikroviļņu krāsnī un tikai mikroviļņu režīmā (ne mazāk par 600 w) 15-20 minūtes (atkarībā no trauka lieluma). Labi ja traukam ir vāks. Ēdiens gatavs, kad kartupeļi mīksti. Finālā var pārbērt ar rīvētu sieru. Ja tomāti gadījušies stipri gatavi, tad tos var pievienot pusceļā. Ja trauks liels, tad visu var kārtot kārtām, tikai kartupeļus liekam tomēr tuvāk trauka dibenam.
Uz augšu