Hildūras bokas kabaču mikslis

3 1

Sastāvdaļas

  • Izejvielu daudzums ir atkarīgs no tā cik liels jums ir mikroviļņu krāsnij paredzētais trauks
  • Malta cūkgaļa
  • Kabacis
  • Tomāti
  • Kartupeļi
  • Var pielikt sipolu un rīvētu sieru (Krievijas)
  • Garšvielas: sāls, baltie pipari vai citas, kuras labāk patīk

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabaci un kartupeļus sagriež kubiņos, tomātus ripiņās, sīpolu (ja patīk) smalki sakapā.
  2. Trauka apakšā liek kartupeļus, tālāk malto gaļu kopā ar sīpoliem, kabaci un beigās tomātu ripiņas. Liek mikroviļņu krāsnī un tikai mikroviļņu režīmā (ne mazāk par 600 w) 15-20 minūtes (atkarībā no trauka lieluma). Labi ja traukam ir vāks. Ēdiens gatavs, kad kartupeļi mīksti. Finālā var pārbērt ar rīvētu sieru. Ja tomāti gadījušies stipri gatavi, tad tos var pievienot pusceļā. Ja trauks liels, tad visu var kārtot kārtām, tikai kartupeļus liekam tomēr tuvāk trauka dibenam.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Salāti