Vienkārši vārīti zirņi

5 1
Vienkārši vārīti zirņi
Foto: Depositphotos.com
Zirņus pasniedz karstus vai aukstus abejādi ir gardi. Atsevišķi pasniedz pienu vai alu.

Sastāvdaļas

  • Pelēkie zirņi
  • Sāls
  • Piens vai alus pasniegšanai

Pagatavošana

90 min.
  1. 8 stundas mērcētus zirņus novāra mīkstus.
  2. Vārīšanās beigās pievieno sāli, nokāš, var atstāt nedaudz šķidruma, lai nav sausi. Var sāli piebērt jau nokāstiem, berot pa starpām - ber zirņus, uzpurina sāli, atkal ziņus, sāli u.t.t. Protams ar sāli nepārcenšas. Pasniedz.

    Labu apetīti!
    Vārīšanās beigās pievieno sāli, nokāš, var atstāt nedaudz šķ...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni