Pildītas paprikas pusītes

4 1

Sastāvdaļas

  • 6 vidēji lielas paprikakas (krāsai nav nozīmes)
  • Siers, kas labi kūst
  • Gr. maltā gaļa
  • 1 ola
  • 1 paciņa vārītu rīsu
  • 2 ed. karotes skāba krējuma
  • Sīpols
  • Ķiploks
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku nomazgā, pārgriež uz pusēm un izņem sēkliņas. Kātam ir jāpaliek klāt.
  2. Malto gaļu sajauc ar olu, krējumu, sīpolu, ķiploku, garšvielām(tāpat kā gatavo kotletes) pievieno vārītos rīsus.
  3. Iegūto masu liek paprikas pusītēs apber ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnij paredzētā traukā, ielej apmēram 5 ēd. karotes ūdeni (buljonu) un liek cepeškrāsnī cepties kamēr siers paliek brūngans.Lbu apetīti!!!

Komentāri

Jānis 2011. gada 23. februāris 22:01
ļoti garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni