Pildītas paprikas pusītes

4 1
Pildītas paprikas pusītes
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 6 vidēji lielas paprikakas (krāsai nav nozīmes)
  • 1 paciņa vārītu rīsu
  • 600 g cūkgaļas maltās gaļas
  • 100 g labi kūstoša siera
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. skābā krējuma
  • 1 sīpols
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
  • Ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Papriku nomazgā, pārgriež uz pusēm un izņem sēkliņas. Kātam ir jāpaliek klāt.
  2. Malto gaļu sajauc ar olu, krējumu, sīpolu, ķiploku, garšvielām (tāpat kā gatavo kotletes), pievieno vārītos rīsus.
  3. Iegūto masu liek paprikas pusītēs liek cepeškrāsnij paredzētā traukā, ielej apmēram 5 ēd. karotes ūdens (buljona) un liek cepeškrāsnī cepties 180 grādos. Cep līdz gaļa gatava.
  4. Apber ar rīvētu sieru un vēl pacep, līdz tas izkusis.

    Labu apetīti!
    Apber ar rīvētu sieru un vēl pacep, līdz tas izkusis. 

La...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Jānis 2011. gada 23. februāris 22:01
ļoti garšīgi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni