Lielopu gaļas rolmopši

4 1

Sastāvdaļas

  • Liellopu gaļa (var fileju)
  • Siers
  • Šķiņķis
  • Sāls
  • Pipari
  • Garšvielas
  • Buljona kubiņi

Pagatavošana

60 min.
  1. Lielopu gaļu sagriež šķēlēs un izkopē plakanas. Apkaisa ar sāli, pipariem un mīļākajām garšvielām. Atstāj uz pāris minūtēm, lai ievelkas. Tikmēr sagriež šķiņķi,
  2. sieru (vēl var klāt pievienot papriku vai sēnes) stabiņos.
  3. Ņem gaļas šķēli, tajā ietin šķinķi, sieru un aptin ar diegu (baltu).
  4. Liek buljonā un vāra līdz gaļa mīksta.
  5. Atdzesē un attin diegu.
  6. (No palikušā buljona var pagatavot mērci klāt tam pievienojot miltus.)

Komentāri

Justīne 2016. gada 3. oktobris 17:21
Man šķiet ka siers viss iztek un nekādas jēgas, jo liellopu gaļa taču ilgi jāvāra!
juta 2011. gada 18. jūnijs 08:56
Es lieku iekšā rupjmaizi ,žāvētu speķīti ,un žāvētu plūmi.
krista 2010. gada 31. oktobris 19:09
garsigi!

iemcies taisiit est zigi un tad komentee kko..

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Autorizēties

Pamatēdieni

Jaunākās receptes