Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Lielopu gaļas rolmopši

2005. gada 1. jūlijs
Foto: Kristīne Langenfelde
Pagatavošana
60 min
1. Lielopu gaļu sagriež šķēlēs un izkopē plakanas. Apkaisa ar sāli, pipariem un mīļākajām garšvielām. Atstāj uz pāris minūtēm, lai ievelkas. Tikmēr sagriež šķiņķi,
Foto: Kristīne Langenfelde
2. sieru (vēl var klāt pievienot papriku vai sēnes) stabiņos.
Foto: Kristīne Langenfelde
3. Ņem gaļas šķēli, tajā ietin šķinķi, sieru un aptin ar diegu (baltu).
Foto: Kristīne Langenfelde
4. Liek buljonā un vāra līdz gaļa mīksta.
Foto: Kristīne Langenfelde
5. Atdzesē un attin diegu.
6. (No palikušā buljona var pagatavot mērci klāt tam pievienojot miltus.)
Foto: Kristīne Langenfelde
Uz augšu