Liellopa filejas sautētā mērce ar šampinjoniem

3 1
Liellopa filejas sautētā mērce ar šampinjoniem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 800 g liellopa gaļas filejas
  • 150-200 g žāvētas cūkgaļas krūtiņas
  • 150 g svaigu šampinjonu
  • 3 burkāni
  • 1 sīpols
  • 2-3 ēd. k. skābā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Margarīns vai olīveļļa apcepšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Fileju sagriež gabaliņos. Uz labi sakarsētas pannas fileju ļoti ātri apcep no abām pusēm .
  2. Sasmalcina un apcep sīpolu kopā ar gabaliņos sagrieztu cūkgaļas krūtiņu.
  3. Nomizo un sagriež šķēlēs burkānus, liek katlā ar gaļu un sīpoliem. Pārlej ūdeni , lai gaļa būtu nosegta ( ja ir buljons ar ko pārliet, būs vēl labāk). Liek zem vāka sautēties.
  4. Šampinjonus nomazgā un sagriež šķēlēs. Pievieno pārējām sastāvdaļām katlā - gatavo līdz gaļa mīksta.
  5. Beigās pievieno sāli un piparus, krējumu pēc garšas. Visu samaisa - pasniedz.

    Labu apetīti!
    Beigās pievieno sāli un piparus, krējumu  pēc garšas. Visu s...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni