Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Liellopa filejas sautētā mērce ar šampinjoniem

2005. gada 30. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Fileju sagriež gabaliņos. Uz labi sakarsētas pannas fileju ļoti ātri apcep no abām pusēm .
2. Sasmalcina un apcep sīpolu kopā ar gabaliņos sagrieztu cūkgaļas krūtiņu.
3. Nomizo un sagriež šķēlēs burkānus, liek katlā ar gaļu un sīpoliem. Pārlej ūdeni , lai gaļa būtu nosegta ( ja ir buljons ar ko pārliet, būs vēl labāk). Liek zem vāka sautēties.
4. Šampinjonus nomazgā un sagriež šķēlēs. Pievieno pārējām sastāvdaļām katlā - gatavo līdz gaļa mīksta.
5. Beigās pievieno sāli un piparus, krējumu pēc garšas. Visu samaisa - pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu