Sākums > Receptes > Konservējumi

Marinēta paprika ar eļļu

2005. gada 29. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
30 min
1. Papriku iztīra, sagriež palielos gabalos. Katlā uzvāra ūdeni, papriku blanšē 1-2 minūtes. Tad pildā tīrās burciņās (vēlams 0.5 litri).
2. Gatavo marinādi: uzvāra ūdeni, pieber sāli, cukuru, mazliet pavāra. Beigās pievieno etiķa esenci, bet vairs nevāra.
3. Pārlej ar marinādi papriku. Katrā burciņā virsū uzlej 2 ēdamkarotes eļļas.
4. Karsē 0.5 litru burciņas 85 grādu temperatūrā 15 minūtes. Burkas aizvalcē ar metāla vāciņu. Uzglabā vēsā vietā līdz burciņas tiek iztukšotas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu