Vidzemes kāpostu sautējums

4 1

Sastāvdaļas

  • Skābēti kāposti
  • Žāvēts speķis
  • Sīpoli
  • Miežu putraimi
  • Kartupeļi
  • Sāls
  • Garšvielas buljons vai ūdens

Pagatavošana

60 min.
  1. Kubveida gabvaliņos sagrieztu cauraugušu, žāvētu speķi sacep caurspīdīgu,
  2. pieliek sasmalcinātu sīpolu.
  3. pieliek skābus (nospiestus) kāpostus,
  4. pielej buljonu,
  5. pieliek nomazgātus putraimus un visu sautē, kamēr kāposti un putraimi kļūst mīksti,
  6. sautēšanas beigās pieliek lauru lapas un citas garšvielas,
  7. pasniedz ar novārītiem kartupeļiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni