Vistu kuņģīši burkānu mērcē

4 1
Vistu kuņģīši burkānu mērcē
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 400 g vistu kuņģīši
  • 3 burkāni
  • 1 sīpols
  • 200 ml saldā krējuma
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa cepšanai
  • Nedaudz ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Vistu kuņģīšus izmazgā, sagriež mazākos gabaliņos, cep sakarsētā eļļā apmēram 10 - 15 minūtes.
  2. Pa to laiku notīra burkānus un sīpolu. Sīpolu smalki sagriež, burkānus sarīvē.
  3. Kad kuņģīši apcepti, liek tos katliņā, pielej mazliet ūdens, pieber sāli un piparus, sautē.
  4. Pannā kurā cepa gaļu, apcep viegli sīpolu kopā ar burkāniem, līdz kļūst zeltaini.
  5. Pievieno dārzeņus pie gaļas, kopā pasautē 5 minūtes.
  6. Pielej saldo krējumu, kārtīgi samaisa, pagaršo, ja vajag, papildina ar sāli un pipariem. Ļauj uzvārīties.

    Labu apetīti!
    Pielej saldo krējumu, kārtīgi samaisa, pagaršo, ja vajag, pa...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni