Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistu kuņģīši burkānu mērcē

2005. gada 18. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Vistu kuņģīšus izmazgā, sagriež mazākos gabaliņos, cep sakarsētā eļļā apmēram 10 - 15 minūtes.
2. Pa to laiku notīra burkānus un sīpolu. Sīpolu smalki sagriež, burkānus sarīvē.
3. Kad kuņģīši apcepti, liek tos katliņā, pielej mazliet ūdens, pieber sāli un piparus, sautē.
4. Pannā kurā cepa gaļu, apcep viegli sīpolu kopā ar burkāniem, līdz kļūst zeltaini.
5. Pievieno dārzeņus pie gaļas, kopā pasautē 5 minūtes.
6. Pielej saldo krējumu, kārtīgi samaisa, pagaršo, ja vajag, papildina ar sāli un pipariem. Ļauj uzvārīties.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu