Tunča salāti

4 1

Sastāvdaļas

  • Tuncis savā sulā
  • Kukurūza no bundžas
  • Skābēts (ne marinēts) gurķis
  • Sīpols
  • Cieti novārīta ola
  • Majonēze
  • (dabīgais jogurts)
  • Citrona vai laima sula
  • Sāls
  • Svaigi malti pipari

Pagatavošana

15 min.
  1. Sīpolu smalki ar nazi sagriež vienādos gabaliņos, aplej ar citrona sulu. Sīpolu nevajag kapāt mašīnās vai malt, gabaliņi būs nevienmērīgi un nesmuki.
  2. Tuncim nolej sulu, liek bļodā, ar dakšiņu sadala apm. 1..1,5 cm lielos gabalos. Pievieno kukurūzu, kubiciņos ( bez sēklam) sagrieztu skābēto gurķi, sagrieztu olu, apmarinētos sīpolus. Pārlej ar majonēzi (un jogurtu, ja vēlas mazāk treknumu), piemaļ piparus, izcilā (navajag mīcīt putrā!). Nogaršo, vai pietiek sāls un skabums...
  3. Servē ar grauzdetu maizi.

Komentāri

bambina 2012. gada 6. februāris 17:23
saaliits gurkis hui.
daudz labaak garso ar marineetu
zuze 2010. gada 14. oktobris 20:28
kaut kā nepārliecina šī recepte...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Autorizēties

Salāti

Jaunākās receptes