Laša un garneļu biezzupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g kartupeļu
  • 10 g burkānu
  • 13 g diļļu
  • 50 ml saldā krējuma
  • 350 ml zivju buljona
  • 40 g laša
  • 200 g garneļu

Pagatavošana

40 min.
  1. Vārītus kartupeļus, burkānus liek blenderī, pievieno pusi no saldā krējuma. Sablenderē. Gatavo masu atšķaida ar buljonu, vāra uz lēnas uguns, līdz gatavs. Pirms pasniegšanas pievieno garneles un dilles. Atlikušo saldo krējumu saputo un pievieno gatavai zupai.

Komentāri

paavars 2011. gada 15. oktobris 13:57
Bet tapēc tā arī ir biezzupa, ja tiek blenderēti kartupeļi. Un tāpat tie kartupeļi tiek atšķaidīti ar zupas šķidrumu.
Pavaarinjsh 2010. gada 5. decembris 15:40
Ļoti neizteiksmīgi, ieteiktu likt klāt selerijas vai citus zaļumus vārot kā arī beigās pa virsu uzpilināt citrona sulu, tad vēl ir ok. Labāk ja dažus laša gabaliņus atstāj nesablenderētus.
Marija 2010. gada 27. novembris 19:35
Tiešām brīnos ,ka blenderē vārītus kartupeļus,Tie taču paliek staipīgi!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas