Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Dārzeņu-biešu sautējums

2005. gada 18. septembris
Foto: Dace Miltiņa
Pagatavošana
1 min
1. bietes rīvē rupjās rīvēs.pannā apcep smallki sagrieztus sīpolus un rupji rīvētus burkānus.kad tie gatavi,pievieno bietes,apcep.pēc garšas pievieno sāli vai vegetu,citronskābi,cukuru.tad pievieno tomātu mērci,spiestos ķiplokus,apcep 10min.katlā uzvāra ūdeni ar buljona kubiciņu,pievieno kubiciņos sagrieztus kartupeļus,vāra gatavu.kartupeļiem pievieno apceptos dārzeņus,pasautē 15min.pagaršo,ja vajag-pievieno sāli vai vegetu.beigās pievieno smalki sagrieztus zaļumus.galdā pasniedz ar krējumu.garšīga gan karsta,gan auksta.
Uz augšu