Maltās gaļas sarkanā mērce

3 1
Maltās gaļas sarkanā mērce
Foto: Depositphotos.com
Ļoti garšīga mērce, kuru var pasniegt ar makaroniem, rīsiem vai griķiem.

Sastāvdaļas

  • 1 kg maltās gaļas (labāk cūkgaļas, jo tā ir sulīgākā)
  • 2-3 sīpoli
  • Tomātu mērce
  • Sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari
  • Eļļa cepšanai

Pagatavošana

30 min.
  1. Dziļā katlā uzkarsēj eļļu un liek iekšā sagrieztus sīpolus. Nedaudz apcep, līdz sāk parādīties brūns tonis.
  2. Pievieno malto gaļu. Cep to ~ 7 min.
  3. Tad pieliek klāt tomātu mērci. Ja vēlas, lai mērce šķidrāka, var ieliet nedaudz ūdens. Mērce vēl uz nelielas uguns pasautē ~ 5-7 min.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Madara 2014. gada 1. maijs 16:09
asdfghjk

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni