Jēra gaļa arābu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 750 g jēra gaļas
  • 1 liels sīpols
  • 1.5 ēd.k. sviesta
  • 1 ēd.k. miltu
  • Naža gals kanēļa
  • 120 g žāvētu plūmju
  • 1 tējk. cukura
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež plānās šķēlītēs. Sīpolus sasmalcina un apcep, pēc tam pieliek gaļu un arī apcep. Pārkaisa ar miltiem, pieliek garšvielas un visu labi samaisa. Pielej karstu ūdeni, lai tas pārsegtu gaļu, uzliek vāku un sautē uz mazas liesmas. Kad gaļa gandrīz gatava, pieliek plūmes66 un pieber cukuru. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni