Pildīta cūkas fileja

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 cūkas filejas gabals
  • 1 ābols
  • 50 g žāvētu melno plūmju
  • 2 ēd.k. sviesta vai margarīna
  • 0.5 gl saldā krējuma
  • 1 glāze ūdens vai buljona
  • Ciete
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Fileju izdauza, uzliek izmērcētas melnās plūmes un plānās daiviņās sagrieztus ābolus. Saritina ruletē un nostiprina. Ruleti apcep stipri sakarsētā sviestā, uzber sāli, pielej ūdeni vai buljonu un sautē, līdz gaļa mīksta.
  2. Saldajā krējumā izšķīdina cieti un pielej mērcei. Ruletei noņem sastiprinājumu, sagriež šķēlēs, pārlej ar mērci un pasniedz ar vārītiem kartupeļiem vai rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni