Amerikāņu pica (ātrā)

5 1
Amerikāņu pica (ātrā)
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • Picas pamatnes (2 gab. - apaļās, tās, kas ir pārdošanā saldētas)
  • 6 ēd. k. majonēzes
  • Kečups (labas kvalitātes) vai tomātu mērce
  • 1 /2 svaigas paprikas
  • 150 g svaigu šampinjonu
  • 300 g šķiņķa un salami desas
  • Melnās olīves
  • Oregano
  • Baziliks
  • 300 g divu veidu siera (vienam jābūt, kas labi kūst, bet otrajam, kuram ir stiprs aromāts)
  • Olīveļļa

Pagatavošana

45 min.
  1. Uz cepamās plāts, kas noziesta ar olīveļļu liek picas pamatnes.
  2. Nosmērē pamatnes ar majonēzi un tomātu mērci (kopā), tad kaisa virsū rīvētu sieru (!!! jā sieram jābūt apakšā).
  3. Uz siera liek sagrieztus visus pārējos produktus (salami, šķiņki, šampinjonus, papriku, olīves) - griež pēc patikas vai ripiņās vai salmiņos vai kubiņos. Visu pārkaisa ar oregano.
  4. Liek cepeškrāsnī, cep ~ 180-200 grādos kādas 20 min. līdz picas apakša kļuvusi zeltaina un siers smuki izkusis.
  5. Kad pica gatava, dekorē ar svaiga bazilika lapiņām.
  6. *Amerikāņu variantā piedzer kolu :)
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni