Sākums > Receptes > Zupas

Siera zupa ar garnel

2005. gada 31. maijs
Foto: Olga
Pagatavošana
1 min
1. Uzliek vārīties ūdeni.
2. Sīpolus nomizo, smalki sagriež, apcep uz pannas. Kad sīpoli apcepti, klāt liek smalki sagrieztus burkānus un nedaudz pārlej ar ūdeni, lai suatējas. Kad burkāni mīksti, visu liek klāt ūdenim.
3. Kartupeļus nomizo un sagreiž nelielos kubiciņos. Liek ūdenī. Kad kartupeļi gandrīz gatavi, zupā iemaisa sieru. īstenībā šī procedūra ir vissarežģītākā. Siers ir jāņem ar ēdamkaroti no paciņas un uzmanīgi jāiemaisa ūdenī. Sieru no karotes izlaist nedrīkst, lai zupā nebūtu siera kunkuļu.
4. Kad siers iemaisīts, zupā liek garneles un zirnīšus (ar visu ūdeni).
5. Un sanāk ļoti garšīgi.
Uz augšu