Ābolu / rabarberu kūka

5 1

Sastāvdaļas

  • 5 -6 olas
  • 1 glāze cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 1 tējk. sodas
  • 200 gramu sviesta
  • 2 ēdamkarotes skāba krējuma
  • Vaniļas cukurs
  • Kanēlis

Pagatavošana

1 min.
  1. Saputojam sviestu ar cukuru, pievienojam olu dzeltenumus, krējumu, vaniļas cukuru, miltus un sodu. Saputojam olu baltumus, iecilājam mīklā. Lejam pannā, un tālāk kā parasti – mizoti griezti āboli, krējums, cukurs un kanēlis.
  2. Ir jau ķēpa tā baltumu putošana, bet rezultāts ir tā vērts!
  3. Ābolus aizstājot ar rabarberiem, iegūstam RABARBERU RAUSI!

Komentāri

Sandra 2015. gada 26. maijs 21:38
Ļooti ātri, vienkārši un garšīgi. Kūst mutē, ir viegla un gaisīga.
Jolanta 2011. gada 5. jūnijs 11:22
Sanāca ļoti labi, garšīga. Pārlēju ar samaisītām 2 olām, 4 ēd.k. skābā krējuma, 2 ēd.k. cukura un pārkaisīju ar cukuru un kanēli.
bu 2009. gada 30. septembris 23:09
Kūka sanāk kā kekss, draugam garšoja, vienā vakarā noēda 1/2, bet man šķita par treknu :) garšīgi, bet ir ēstas vēl garšīgākas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize