Marmorkūka ar kakao. 2

5 1

Sastāvdaļas

  • 250 g margarīna vai sviesta
  • 200 g cukura
  • 4 olas
  • 500 g kviešu miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • ¾ glāzes piena
  • Vaniļa
  • Naža gals sāls
  • 30 g kakao pulvera

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu, cukuru un olu dzeltenumus puto 30 minūtes. Tad pievieno miltus, kuriem piejaukts cepamais pulveris, pielej pienu, pieliek vaniļu un sāli. Piejauc 4 saputotus olu baltumus. Masu sadala 2 daļās: vienu daļu samaisa ar kakao pulveri.
  2. Ar eļļu ieziestā formā (var arī keksa) liek pārmaiņus gaišo un tumšo kārtu, cep mērenā siltumā vienu stundu. Pirms pasniegšanas kūku var pārkaisīt ar pūdercukuru.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize