Karaliskā biezpienkūka

3 1

Sastāvdaļas

  • 150 gr.sviesta vai cep.margarīna Eve
  • 5 tējkarotes dzēstas sodas (uzlej etiķi)
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • 2 glāzes miltu
  • 5 kg sausa biezpiena (sveramo)
  • 1 glāze cukura
  • 4 olas
  • Vanilīns,rozīnes,citrona rīvētā miziņa

Pagatavošana

1 min.
  1. No sviesta,cukura,miltiem un sodas izgatavo drupaču mīklu.Kūkas formu diametrā 26 cm izklāj ar cepampapīru (arī malas) un ieliec mīklu nelielu daļu atstāj viesas pārkaisīšanai, un izveido pamatni ar mazu maliņu piespiežot ar roku.
  2. Sagatavo pildījumu : sausu biezpienu sajauc ar cukuru,vanilīnu,rozīnēm un četrām olām.Pievieno citrona miziņu vai citrona esenci.Masu lej uz mīklas un pārkaisa ar pārpalikušo mīklu.Cep 180 grādos līdz zeltainai
  3. krāsai.
  4. Lai garšo!

Komentāri

mincīte 2009. gada 13. maijs 17:10
normāla kūka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize