Ķidu zupa 2

3 1

Sastāvdaļas

  • Mājputnu ķidas 150 g
  • Burkāni 25 g
  • Sīpoli 15 g
  • Pētersīļi un selerijas 10 g
  • Kartupeļi 200 g
  • Grūbas vai rīsi 5 g
  • Āboli 50 g
  • Garšvielas
  • Zaļumi

Pagatavošana

1 min.
  1. Mājputnu ķidas (galva, kakls, kājas, spārni, kuņģis, sirds) pārlej ar ūdeni, uzvāra, noputo un vāra, līdz gala mīksta. Izkāstā buljonā liek salmiņos sagrieztus burkānus, sīpolus, pētersīļus un selerijas, kubikos sagrieztus kartupeļus. Kad kartupeļi gandrīz mīksti, pievieno atsevišķi vārītas grūbas vai rīsus, piparus, lauru lapas, sāli, nemizotus, no serdēm atdalītus, gabaliņos sagrieztus ābolus un vāra 5—10 minūtes.
  2. Gaļu no ķidām atdala un, gabaliņos sagrieztu, liek zupā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas