Sākums > Receptes > Zupas

Parastais rasoļņiks

2005. gada 24. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
70 min
1. ~ 3 l ūdens liek vārīties cūkgaļu. Putas, kas rodas vārīšanās procesā - noņem.
2. Grūbas vāra atsevišķi, līdz tās ir daļēji mīkstas. Noskalo un tad pievieno gaļai.
3. Nomizo sagriež kartupeļus, liek pie grūbām un gaļas. Papildina visu ar sāli, pipariem un lauru lapu.
4. Gurķus sagriež gabaliņos un atsevišķi sautē uz pannas. Liek klāt zupai, kad kartupeļi un grūbas ir gatavas. 5 minūtes visu kopā pavāra, ņem nost no uguns.
5. Gaļu izņem, sagriež mazos gabaliņos un ber atpakaļ zupā.
Iemaisa svaigas, sasmalcinātas dilles.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu