Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vienkārša, bet garšīga vistiņa ar kartupeļiem un burkāniem

2005. gada 15. jūnijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
75 min
1. Nomizo kartupeļus un burkānus, sagriež ne pārak lielos, maksimāli vienādos gabaliņos.
2. Pannā ielej nedaudz ūdeni un eļļu. Uzkarsē krāsnī līdz 200 grādiem.
3. Dārzeņus kārto pannā, virsū liek vistas stilbus, pārber visu ar garšvielām.
4. Cep 200 grādos apmēram 50 minūtes vai līdz brīdim, kad gan dārzeņi, gan gaļa gatava.
Cepšanas laikā, var apmaisīt kartupeļus un apslacīt vistu ar suliņu, kas veidojas uz pannas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu