Sākums > Receptes > Zupas

Iecienītais borščs

2005. gada 24. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Gaļu sadala gabalos, pārlej aukstu ūdeni, uzvāra, noputo un vāra.
2. Bietes sagriež salmiņos, liek katlā sakarsētos taukos un apcep, pieliek tomātu biezeni, nedaudz etiķi, buljonu un sautē, līdz bietes mīkstas. Kad gaļa pusmīksta, buljonā liek salmiņos sagrieztus svaigos kāpostus, burkānus, pētersīļus, sīpolus, vāra, līdz kāposti gandrīz mīksti. Tad pievieno sautētas bietes izkarsētus, atšķaidītus kviešu miltus, sālī un vāra apmēram 5 minūtes. Pirms pasniegšanas borščam pievieno skābu krējumu, cukuru, etiķi, zaļumus.
Uz augšu