Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Maltās gaļas - pētersīļu bumbiņas ar tomātu mērci

2005. gada 24. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Samīca malto gaļu, rīvmaizi, sieru, pētersīļus, 100 g sīpola, olas, sāli, piparus.
2. Cepeškrāsni uzsilda līdz 200 grādiem. No masas izveido bumbiņas. Cepešplāti nosmērē ar eļļu. Bumbiņas liek uz plāts un pārpilina atlikušo eļļu.
3. Cep vidējā “plauktiņā” ~ 15 minūtes, apgriež un cep vēl 15 min.
4. Samaisa mērces sastāvdaļas. Tomātus nomizo, izņem sēklas, sīki sasmalcina un iemaisa mērcē. 5 min. visu kopā pakarsē.
5. Izceptās bumbiņas liek bļodā, karstas pārlej ar karsto mērci, pārber ar nelielu daudzumu siera.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu