Sākums > Receptes > Zupas

Vistas biezzupa ar dārzeņiem un rīsiem

2005. gada 5. aprīlis
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Vistu stilbiņus ar šķiņķīšiem noskalo un liek lielā katlā (apmērām 5l) vārīties. Papildina ar piparu graudiem, mazliet sāls un lauru lapu.
2. Puķkāpostu nomazgā, sadala mazās rozetēs, var griezt arī smalkāk.
3. Burkānus notīra, sagriež. Notīra un sagriež arī kartupeļus.
4. Kad vista vairs neputo, tai klāt liek burkānus.
5. Kad burkāni 10 minūtes vārījušies, katlā ber kartupeļus un rīsus.
6. Pēc vēl 10 minūtēm pievieno puķkāpostus, papildina ar garšvielām un vāra, līdz visas sastāvdaļas gatavas.
7. Kad viss gatavs, gaļu attīra no kauliem, sasmalcina un ber atpakaļ zupā.
Pasniedz ar sasmalcinātiem zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu