Vinegrets ar kāpostiem

4 1
Foto: Depositphotos

Sastāvdaļas

  • 3 vārītas bietes
  • 3 vārīti burkāni
  • 3 skābēti vai marinēti gurķi
  • 300 -400 g skābētu kāpostu
  • 1 -2 sīpoli
  • 1 bundž. konservētu zaļo zirnīšu
  • Zaļumi (dilles, loki)
  • Garšvielas (pipari, sāls, cukurs - pēc vēlēšanās)
  • Eļļa (olīvu)

Pagatavošana

20 min.
  1. Sagriež kubiciņos bietes, burkānus, gurķus.
  2. Sasmalcina sīpolus. Skābos kāpostus sagriež smalkāk.
  3. Visas sastāvdaļas liek bļodā, pievieno zirnīšus, zaļumus, garšvielas un eļļu pēc vajadzības. (Ja vēlas, var vēl kādu skābu ābolu piegriezt, arī kubiņos).
  4. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Meža meiča 2013. gada 19. novembris 15:48
..un bez kartupelīša?..nē,bez nevar!
liene 2012. gada 16. februāris 15:33
es arii lieku siljki klaat!
rihards 2010. gada 9. decembris 13:00
ja liek siļķi klāt tad sanāk kā siļķe kažokā nevis vinegrets

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Salāti

Jaunākās receptes