Biezpiena krēms. 2

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 pac. biezpiena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēd.k. cukura
  • Citrona miziņa
  • Saldais krējums
  • 1 ½ēd.k. želatīna
  • ¾glāzes ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Biezpienu trīs reizes samaļ. olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pieliek rīvētu citrona miziņu, biezpienu. Želatīnu uzbriedina un sagatavo, pievieno biezpiena masai, beigās pievieno biezpiena masai saputotu krējumu. Lej formās un ļauj sastingt.Pasniedz ar sīrupu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Deserti

Jaunākās receptes