Biezpiena drumstalu kūka

3 1

Sastāvdaļas

  • Mīklai
  • 125 g pilnpiena biezpiena
  • 5 ēd.k. augu eļļas
  • 250 g kv.miltu
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 60 g cukura
  • 5 ēd.k. piena
  • Tauki veidnes ieziešanai
  • Pildījumam
  • 2 glāzes piena
  • 50 g kv.miltu
  • 100 g cukura
  • 4 olas
  • Van.cukurs
  • 100 g biezpiena
  • 300 g augļu
  • Drumstalām
  • 100 g kv.miltu
  • 75 g sviesta
  • 30 g cukura
  • 1 pac. van.cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Sausu biezpienu samaisa ar augu eļļu, pienu, cukuru, iekapā miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri.Mīklu kārtīgi sastrādā.Veidni (26 cm diam.) ietauko, tajā liek izveltnēto mīklu. Liek pildījumu, pārkaisa drumstalas, cep vidējē siltumā apmēram 45 min.
  2. Pildījumam olas sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, pamazām pielej verdošu pienu, karsē uz segtas liesmas, līdz sabiezē, pievieno van.cukuru. Atdzisušā masā iemaisa biezpienu, sasmalcinātus augļus. Drumstalām miltus sajauc ar cukuru, van.cukuru un, kapājot sviestā, veido drumstalas.

Komentāri

laurina 2011. gada 2. februāris 20:08
bet es nesapratu to kukas miklu vispirms liek uz 45 min krasni un tad lej to pildijumu??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize