Biezpiena drumstalu kūka

2005. gada 22. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
1 min
1. Sausu biezpienu samaisa ar augu eļļu, pienu, cukuru, iekapā miltus, kas samaisīti ar cepamo pulveri.Mīklu kārtīgi sastrādā.Veidni (26 cm diam.) ietauko, tajā liek izveltnēto mīklu. Liek pildījumu, pārkaisa drumstalas, cep vidējē siltumā apmēram 45 min.
2. Pildījumam olas sakuļ ar cukuru, pieliek miltus, pamazām pielej verdošu pienu, karsē uz segtas liesmas, līdz sabiezē, pievieno van.cukuru. Atdzisušā masā iemaisa biezpienu, sasmalcinātus augļus. Drumstalām miltus sajauc ar cukuru, van.cukuru un, kapājot sviestā, veido drumstalas.
Uz augšu