Ābolu gredzeni

3 1
Ābolu gredzeni
Foto: Depositphotos
Ābolu laika gardumiņš

Sastāvdaļas

  • 3 vidēja lieluma āboli
  • 1 ola
  • 1 ēd. k. krējuma
  • 2 ēd. k. cukura
  • 1 ēd. k. pūdercukura
  • Pāris karotes piena
  • 3 - 4 ēd.k. miltu
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 1 /2 tējk. sodas
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

20 min.
  1. Ābolus nomazgā, nomizo, izdur serdi un sagriež 1 cm biezās ripās un apbārsta ar cukuru.
  2. Olas saputo ar cukuru un sāli, pieliek krējumu un pienu, sodu, pieber miltus.
  3. Visu sakuļ mīklā, kurā iegremdē ābolu gredzenus.
  4. Izņem un liek vārīties uzkarsētā eļļā.
  5. Pārkaisa ar pūdercukuru.
  6. Kad tie gatavi, pasniedz ar tēju vai pienu. Ja patīk temperatūru kontrasti - siltus pasniedz ar aukstu saldējumu.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti