Kartupeļu šķēles

4 1

Sastāvdaļas

  • 1.5 1-1,5 kg jauno kartupeļu
  • 0.3 kg krējuma (lauku)
  • 0.2 l rūgušpiena
  • Zaļie loki, dilles (pēc izvēles)
  • Sāls pēc garšas

Pagatavošana

40 min.
  1. Nomizo kartupeļus. Sagriež apm.1-1,5 cm biezās šķēlēs.
  2. Vāra sālsūdeni.
  3. Sagriež zaļos lokus un dilles (man patīk stipri daudz). Sajauc ar krējumu un rūgušpienu (ja veikala krējums, tad rūgušpienu nevajag) Pieliek sāli.
  4. Kad kartupeļi gatavi (bet ne izjukuši), tos kokāš. Tūlīt virsū uzlej sagatavoto krējuma un zaļumu masu. Samaisa. Noņem no uguns. Un tas ir viss. Var ēst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni