Debesmanna

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze dzērveņu
  • 1 glāze ūdens
  • 15 g mannas
  • Cukurs pēc garšas

Pagatavošana

50 min.
  1. Glāzē ūdens izvāra dzērvenes, izspiež caur sietiņu, sulai pielej klāt 2 glāzes ūdens un cukuru, liek vārīt. Vārošā ieber mannu, uzvāra un uzbriedina. Atdzesē apmēram līdz 25-30 C un puto, līdz tas palielinās daudzumā un paliek gaisīgs. Pasniedz ar pienu.

Komentāri

autors :P 2012. gada 17. oktobris 23:04
ja atcerētos savu paroli un zinātu kā var izlabot radušos kļūdu droši vien to izdarītu, ņemot vērā, ka visu lieku uz aci, tad jasaka, ka pievienoju 4-5 ēdamkarotes mannas.
muļķīts 2012. gada 16. oktobris 21:13
man skolā mācija, ka ēd. karotē var ietilpināt līdz 20g, tagad esmu pieaudzis un varu precizēt - 1 ēdkarote ir 15g manna, jo tilpumblīvums ir mazāks, kā teiksim, miltiem. Tātad 1 ēdamkarote uz 1,6 glāzēm šķidruma... ai beigšū filozofēt, te kāds ir centies atcerēties vecmammas recepti, bet atcerējies servīzi ko sasitis. Galīgi garām.
P.S. uz cik personām tas būtu? septiņiem rūķīšiem?
gunta 2012. gada 12. oktobris 18:05
piekrītu lindai, man arī liekas ka kaut kas nav tā. man arī nesanāca uzputot.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti