Lasis ar spinātiem

2005. gada 19. maijs
Foto: Andra Andrejeva
Pagatavošana
30 min
1. Tomātus sagriež kubiciņos un liek pannā, kuru var likt cepeškrāsnī. Spinātus noskalo un liek pannā sautēties uz dažām minūtēm, līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad tos liek kārtojumā pāri tomātu kubiciņiem. Virsū liek svaigu laša fileju, sagrieztu gabaliņos (~1.5 cm), virsū uzpilina citrona sulu un pārkaisa ar garšvielām, tad liek cepeškrāsnī ~200 grādos un ~20 min. Aptuveni 5 min, pirms lasis ir gatavs (kad tas maina savu krāsu), to pārlej ar saldo krējumu ~150-200 g un pārkaisa sieru. Cep vēl tik ilgi, līdz izkūst siers un lasi var pasniegt galdā. Kā piedevu laša ēdienam pasniedz vārītus rīsus.
Uz augšu