Lasis ar spinātiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Laša fileja
  • Svaigi spināti
  • Tomāti
  • Siers
  • Salds krējums
  • Rīsi
  • Garšvielas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus sagriež kubiciņos un liek pannā, kuru var likt cepeškrāsnī. Spinātus noskalo un liek pannā sautēties uz dažām minūtēm, līdz tie kļūst caurspīdīgi, tad tos liek kārtojumā pāri tomātu kubiciņiem. Virsū liek svaigu laša fileju, sagrieztu gabaliņos (~1.5 cm), virsū uzpilina citrona sulu un pārkaisa ar garšvielām, tad liek cepeškrāsnī ~200 grādos un ~20 min. Aptuveni 5 min, pirms lasis ir gatavs (kad tas maina savu krāsu), to pārlej ar saldo krējumu ~150-200 g un pārkaisa sieru. Cep vēl tik ilgi, līdz izkūst siers un lasi var pasniegt galdā. Kā piedevu laša ēdienam pasniedz vārītus rīsus.

Komentāri

Renāte Kricka 2010. gada 27. aprīlis 14:40
ĪSĀKĀ VERSIJA: LAŠA STEIKU AR GARŠVIELĀM GRILLĀ UZ 15 MIN, SPINĀTUS AR SIPOLU RIPIŅĀM UN SĀLI APCEP SVIESTĀ(EĻĻĀ), VISU UZ ŠĶĪVJA+BALSAMICO MĒRCE..RĪSI:)iDEĀLI!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni