Kartupeļu pica

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 dl (decilitrs – 1/10 litra) kartupeļu biezeņa pulvera
  • 3 dl miltu (receptē kviešu, bet pieminēts, ka var lietot griķu vai kukurūzas miltus)
  • 100 g sviesta vai margarīna
  • 2 dl ūdens
  • Pildījumam
  • 2 ēdamk. tomātu biezeņa, ne kečupa
  • 200 g kūpināta šķiņķa
  • 1 dl sagrieztu šampinjonu
  • 2 tomāti
  • 2 ēdamk. raudenes
  • 3 -4 dl rīvēta siera

Pagatavošana

30 min.
  1. Samīca biezeņa pulveri, miltus un taukvielas drupanā masā, ar rokām uz cepampapīra pārsegtas plāts veido apaļu ripu. Cep 200 C ~ 20 minūtes. Plāksni apsmērē ar tomātu biezeni, liek virsū šķiņķa un šampinjonu gabaliņus, tomātu šķēlītes. Pārkaisa raudeni un sieru. Kad pēdējais izkusis un apbrūnējis, pica ēdama. Plātnes var sacept iepriekš, sasaldēt, likt pildījumu tieši pirms ēšanas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni