Jauktā gaļas soļanka

4 1
Jauktā gaļas soļanka
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 600 g gaļas (liellopu kauli, gaļa, nieres, kūpinājuma kauli, cīsiņi, desa)
  • 3 sīpoli
  • 4 sālīti gurķi
  • 1 paprika
  • 1.5 l buljona
  • 100 g tomātu pastas
  • 2 ēd. k. sviesta
  • 2 lauru lapas
  • 5 melnie pipari
  • Sāls pēc garšas
  • Olīvas
  • Citrons pasniegšanai
  • Pētersīlis pasniegšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Kaulus ar mazliet gaļas vāra apm. 1 stundu, tad pievieno gaļu un vāra vēl apm. 1 stundu, līdz gaļa ir mīksta.
  2. Sīpolus sakapā un apcep sviestā, pievieno tomātu pastu un mazliet pasautē.
  3. Gaļu izņem no buljona un sagriež strēmelītēs, sagriež arī pārējo gaļu, cīsiņus, nieres u.c.
  4. Gurķus sagriež salmiņos un pusripiņās, lai interesantāk. Gabaliņos sagriež arī papriku. Visu liek katlā, pasāla un pieliek piparus pēc garšas, uzvāra.
  5. Pasniedzot zupu pievieno olīvas, pa virsu uzliek citronu un pētersīli.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas