Sākums > Receptes > Zupas

Jauktā gaļas soļanka

2005. gada 16. maijs
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
120 min
1. Kaulus ar mazliet gaļas vāra apm. 1 stundu, tad pievieno gaļu un vāra vēl apm. 1 stundu, līdz gaļa ir mīksta.
2. Sīpolus sakapā un apcep sviestā, pievieno tomātu pastu un mazliet pasautē.
3. Gaļu izņem no buljona un sagriež strēmelītēs, sagriež arī pārējo gaļu, cīsiņus, nieres u.c.
4. Gurķus sagriež salmiņos un pusripiņās, lai interesantāk. Gabaliņos sagriež arī papriku. Visu liek katlā, pasāla un pieliek piparus pēc garšas, uzvāra.
5. Pasniedzot zupu pievieno olīvas, pa virsu uzliek citronu un pētersīli.

Labu apetīti!
Uz augšu