Zivju zupa austrumu gaumē

4 1

Sastāvdaļas

  • 400 g baltās zivs filejas
  • 1 sīpols
  • 4 ēdamk. olīveļļas
  • 5 krustnagliņas
  • 1 ēdamk. miltu
  • 2 čili piparu pākstis
  • 1 citrona sula
  • Pa ½ buntītei diļļu un kinzas
  • 1 lauru lapa
  • 2 daiviņas ķiplokusāls, pipari un timiāns pēc garšas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sīpolu nomizo un sadur tajā krustnagliņas, čili pipariem izņem sēklas. Uzvāra apm. 1-1 ½ l ūdens, pasāla un liek iekšā sīpolu, zaļumus un piparus – visu vāra uz nelielas uguns apm. 15 min, tad pievieno gabalos sagrieztu zivi un vāra vēl apm. 20 minūtes. Izņem sīpolu. Aukstā ūdenī atšķaida miltus un pievieno zupai. Visu sablenderē un pievieno sasmalcinātus ķiplokus. Pielej klāt citronu sulu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas