Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kāpostu tīteņi ar sēnēm

2005. gada 16. maijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
70 min
1. Kāpostam noņem ārējās lapas, izgriež kacenu un uz 5 min. Ieliek katlā ar vārošu ūdeni. Izņem, nedaudz atdzesē un sadala pa kāpostlapām. Ja kātiņu daļa ir ļoti stingra, tad to nedaudz izklapē ar gaļas āmuru.
2. Sīpolus sakapā, sēnes sagriež gabaliņos un visu apcep, pievienojot sāli, piparus un hmeli-suneli.
3. Iegūto masu ietin kāpostu lapās. Tīteņus apcep, liek sautējamā traukā, pārlej ar krējuma/tomātu pastas mērci un sautē apm. 20-30 minūtes.

Labu apetīti!
Uz augšu