Torte "pasaka"

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 g sasmalcinātu riekstu
  • 100 g magoņu
  • 100 g rozīņu
  • Mīklai
  • 3 olas
  • 270 cukura
  • 200 g mīksta sviesta
  • 300 g skāba krējuma
  • 200 g miltu
  • Tējk. dzeramās sodas

Pagatavošana

30 min.
  1. Mīklu sadala trīs daļās. Vienai daļai pieliek 100g sasmalcinātu riekstu (tos var samalt kafijas dzirnaviņās),otrai - 100g magoņu, bet trešajai - 100g rozīņu. Izcep trīs biskvītus. Starp biskvītiem ieziež krēmu (200g sviesta saputo ar kārbiņu iebiezināta piena). Arī tortes sānus un virsu pārziež ar krēmu. Tortes virsu rotā ar marmelādi.

Komentāri

elina 2011. gada 5. februāris 17:11
olu Saputo ar cukuru, pievieno mīkstu atlaidinātu sviestu unkrējumu. Visu samaisa iesijā miltus un sodu. Mīklu sadala trīs daļās. Vienai daļai pieliek 100g sasmalcinātu riekstu (tos var samalt kafijas dzirnaviņās),otrai - 100g magoņu, bet trešajai - 100g rozīņu. Izcep trīs biskvītus. Starp biskvītiem ieziež krēmu (200g sviesta saputo ar kārbiņu iebiezināta piena). Arī tortes sānus un virsu pārziež ar krēmu. Tortes virsu rotā ar marmelādi.
Anda 2009. gada 16. novembris 20:30
Kā pagatavo mīklu?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti