Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kokospienā pagatavots bulgurs ar muskatķirbi, spinātiem un dzērvenēm

2018. gada 11. oktobris
Foto: Receptes.lv
Paldies restorāna “Muusu” pavārei par recepti.
Pagatavošana
40 min
1. Uzsilda katlu, sviestā apcep sakapātus sīpolus un ķiplokus, pievieno bulguru un nedaudz apbrūninām arī to, tad pievieno svaigi spiestu burkānu sulu un pavāra uz lēnas uguns.
2. Atstāj bulguru uzbriedināties līdz galam, tikmēr atsevišķā panna apcep ķirbju kubiņus ar spinātiem nelielā kokosa eļļas daudzumā.
3. Pagaida kamēr putra ir uzbriedinājusies un pievieno tai kokospienu, spinātus, sāli, cukuru pēc garšas.
4. Servē bulguru trauciņos, pa virus tam liek apdedzinātu ķirbi un kaltētas dzērvenes.

Lai labi garšo!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu