Kokospienā pagatavots bulgurs, krāsnī cepts muskatķirbis, spināti un kaltētas dzērvenes

4 1
Paldies restorāna “Muusu” pavārei par recepti.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 glāze/s bulgura
  • 300 g krāsnī cepta muskatķirbja
  • 2 glāze/s svaigi spiestas burkānu sulas
  • 1 glāze/s kokospiena
  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g kokosa eļļas
  • 100 g spinātu
  • 60 g kaltētu dzērveņu
  • 50 g sviesta

Pagatavošana

40 min.
  1. Uzsilda katlu, sviestā apcep sakapātus sīpolus un ķiplokus, pievieno bulguru un nedaudz apbrūninām arī to, tad pievieno svaigi spiestu burkānu sulu un pavāra uz lēnas uguns.
  2. Atstāj bulguru uzbriedināties līdz galam, tikmēr atsevišķā panna apcep ķirbju kubiņus ar spinātiem nelielā kokosa eļļas daudzumā.
  3. Pagaida kamēr putra ir uzbriedinājusies un pievieno tai kokospienu, spinātus, sāli, cukuru pēc garšas.
  4. Servē bulguru trauciņos, pa virus tam liek apdedzinātu ķirbi un kaltētas dzērvenes.

    Lai labi garšo!
    Servē bulguru trauciņos, pa virus tam liek apdedzinātu ķirbi...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni