Auzu pārslu putra ar cidoniju ievārījumu un vītināto šķiņķi

4 1
Hercoga Brend šefpavāra – Naura Numura recepte.

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 glāze/s auzu pārslu (ātrās pagatavošānas)
  • 1 glāze/s mandeļu piena
  • 1 glāze/s ūdens
  • 1/3 glāze/s cidoniju džema (no sukādem)
  • 2 putoti vistu olu baltumi
  • 100 g vītināta šķiņķa (plāni sagriezta)
  • 1 šķipsna/s sāls
  • Cukurs pēc garšas
  • Cidoniju džemam:
  • 50 g cidoniju sukāžu
  • 100 ml ūdens

Pagatavošana

20 min.
  1. Katliņā ielej ūdeni ar mandeļu pienu, kā jau gandrīz ir uzmetīs burbuli, tad iecilā iekšā auzu pārslas un tad aizstaisa ar vāku ciet.
  2. Kā gatavot džemu: cidonijas uz mazas uguns vāra līdz izvārās uz 1/3 un tad sablenderē, tā lai iekšā paliek mazliet maziņi gabaliņi.
  3. Kad ir gatavs, pievieno cidoniju džemu (no sukādēm), sāli un cukuru pēc garšas, un tad iemaisa iekšā iepriekš uzputotus olas baltumus.
  4. Tad kad izliek uz šķīvja, pa virsu uzliek saplūkātu vītinato šķiņķi.

    Lai labi garšo!
    Tad kad izliek uz šķīvja, pa virsu uzliek saplūkātu vītinato...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis