Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti cepeškrāsnī makaroni ar malto gaļu un spinātiem

2018. gada 11. septembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
45 min
1. Sasmalcina sīpolu un ķiploku, burkānu sarīvē skaidiņās, visu sakarsētā eļļā apcep.
2. Spinātus nomazgā, norauj kātus, lapas liek pannā pie sīpoliem un burkāniem un sautē, līdz tās ir sašļukušas.
3. Masu nedaudz atdzesē, liek klāt maltajai gaļai, pievieno arī daļu sasmalcinātu zaļumu, sāli, piparus un sarīvētu sieru.
4. Spageti salsūdenī izvāra kā norādīts uz iepakojuma.
5. Spageti ieklāj ietaukotā veidnē.
6. Sagatavoto gaļas masu liek veidnē virs spageti, to galus pārliec pāri, liekos nogriež.
7. 200 grādu temperatūrā cep 25-30 minūtes. Gatavu sacepumu liek šķīvjos un pārkaisa ar zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu