Zeltainās bērzlapju karbonādes

3 1
Karbonādem izmanto tikai sarkanās un dzeltenās bērzlapes. Tikai galviņas, tām jābūt pilnībā plakanām, lai var vienmērīgi un kārtīgi izcept.

Sastāvdaļas

  • Sarkanās un dzeltenās bērzlapju cepurītes
  • Sāls
  • Pipari
  • Milti
  • Olas
  • Eļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Notīra bērzlapju cepurītes - novelk krāsaino kārtiņu un iztīra poras. Dara to rūpīgi, lai nesalūzt.
  2. Apber ar sāli un pipariem, uz nakti ievieto ledusskapī.
  3. Vienā bļodiņā sakuļ olas, otrā ieber miltus.
  4. Uzmanīgi apvārta bērzlapes miltos, tad olā un atkal miltos. Olu un miltu daudzums atkarīgs no sēņu daudzuma.
  5. Cep sakarsētās taukvielās no abām pusēm uz vidējas uguns līdz karbonādes ieguvušas zeltainu krāsu.

    Labu apetīti!
    Cep sakarsētās taukvielās no abām pusēm uz vidējas uguns līd...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni