Sākums > Receptes > Brokastis

Omlete ar kabačiem un gaļu

2018. gada 4. septembris
Foto: Virtuve diviem
Tikko izprovējām vienu recepti, omlete ar kabačiem. Par šo ēdienu varu teikt tikai tos labākos vārdus, vienkārši un ļoti garšīgi.
Recepte no bloga: virtuvediviem.wordpress.com
Pagatavošana
30 min
1. Sagriež kubiņos cūkgaļas kūpinātu vaidziņu, apcepu sakarsētā pannā, līdz sāk čurkstēt tauciņi.
2. Ja tauciņu bija gaužām maz, tad pielej augu eļļu, pievieno smalki sagrieztu sīpolu, ķiploku un cep, kamēr sīpoli paliek caurspīdīgi.
3. Pievieno smalkos kubiņos sagrieztu kabaci un sagrieztus cīsiņus. Pārkaisa maltus piparus un sāli. Cep visu ik pa laikam apmaisot, līdz kabači mīksti.
Foto: Virtuve diviem
4. Bagātīgi pārkaisa visam pāri sakapātas pētersīļu lapiņas, visu samaisa un uzlej virsū sakultu olu ar pienu. Mazliet visu apmaisīju, lai ola tiek visam apkārt.
Foto: Virtuve diviem
5. Nogriež mazāku karstumu, vāku virsū pannai un viss lēnām gatavojās tālāk līdz ola kārtīgi savilkusies, tad viss gatavs un var baudīt šo burvīgo ēdienu. Tas ir labāks par jebko!

Labu apetīti!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu