Gardā burkānu kūka

2018. gada 7. augusts
Foto: Elizabete
Pagatavošana
250 min
1. Olas, kefīru, eļļu, cukuru, kanēli ieliek vienā bļodā un samaisa.
2. Pievieno burkānus, rozīnes, zemesriekstus samaisa.
3. Pievieno miltus, sodu un sāli samaisa, līdz viendabīgai masai.
4. Krāsni uzsilda līdz 200 grādiem.
Masu sadala trīs daļās un salej cepamformās (ja nav trīs cepamformas, tad var izmantot foliju. Foliju apliek apkārt cepamformai un izņem ārā).
Biskvītus cep ~ 20 minūtes.
5. Krēmam. Bļodā sakuļ sviestu, pievieno krēmsieru un saputo, tad pievieno pūdercukuru. Kuļ, līdz viendabīgai masai.
6. Gatavos biskvītus atdzesē. Pirmo biskvītu pārziež ar krēmu, liek otro un atkal bagātīgi apziež ar krēmu, trešo biskvītu pārklāj ar virsējo kārtu. Dekorē ar zemesriekstiem, rīvētiem burkāniem vai biskvīta drumstalām.
7. Kūku liek uz pāris stundām ledusskapī, atdzesē, griež gabalos un pasniedz.

Lai labi garšo!
Foto: Elizabete
Uz augšu