Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes un bumbieru kēkss

2018. gada 19. jūlijs
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
85 min
1. Olas saputo ar cukuru, vaniļas cukuru un kanēli.
2. Saputoto masu lej uz istabas temperatūrā turētu sviestu un visu vienmērīgi sakuļ.
3. Sajauc miltus un cieti ar cepamo pulveri un pievieno mīklai.
4. Beigās uzrīvē šokolādi un pieliek nomizotus un kubiciņos sagrieztus bumbierus.
5. Mīklu liek ietaukotā veidnes formā un cep aptuveni 1 stundu un 15 minūtes, līdz 180 grādiem sakarsēta cepeškrāsnī.
6. Atdzesētu kēksu pārkaisa ar pūdercukuru.

Lai labi garšo!
Foto: Gita Murniece-Taurina
Uz augšu